Biciclete La Gratar Anvelope Clește Anvelope Cheie Profesionale La Gratar Anvelope De Biciclete, Instrumentul De Reparare

43.58lei 39.67lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Biciclete La Gratar Anvelope Clește Anvelope Cheie Profesionale La Gratar Anvelope De Biciclete, Instrumentul De Reparare

Un util instrument de mână pentru a ajuta la a face dificilă pentru a instala anvelope de biciclete mai ușor pentru a instala cu mult mai multă influență decât standard de anvelope de biciclete pârghii și controlate de plasare a talonului anvelopei pe janta.Realizat dintr-un plastic rezistent, care, de asemenea, ajută la prevenirea uzurii sau zgârieturi pe margine în timpul utilizării.

Primăvară-o acțiune de proiectare deține instrumentul în poziția deschis pentru a fi mai ușor, cu o singură mână plasarea pe anvelope anvelope timpul de instalare.Un clip de pe mâner deține instrumentul în poziția închis atunci când nu este în uz.

Acesta este un instrument pe care îl folosim în mod regulat în magazinul nostru de biciclete pentru anvelope care rezista o pe margine cu mâna normală presiunea aplicată.

Deschiderea mai largă în comparație cu alte tipuri de biciclete anvelope șirag de mărgele de mufe permite utilizarea cu o gamă mai largă de dimensiuni de anvelope.

culoare:negru

Material:ABS

dimensiuni:lung 22cm

Conținutul Pachetului:

1 x Biciclete cheie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: blamket jackson fiii, birchbox fericit șosete, sora mai mare grosgrain, pasăre 1 12 doll house, baschet pentru copii, bmw 5 protector lampa, măști negre 12 ani, albastru prăjitor de pâine 2 felie, blazerx blugi tinuta.

Recenzii