15buc gol în formă de inimă Sublimare Puzzle-uri blank perla Puzzle-transport gratuit

209.26lei 148.59lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

de înaltă calitate DIY Sublimare Puzzle-uri.

gol perla Jigsaw.

Notă: Aceasta este gol puzzle-uri, puteți DIY fotografiile preferate de pe ea.MULTUMESC.

Caietul de sarcini:

Material : hârtie

Aplicație:DIY de sublimare mașină

Dimensiune : în formă de Inimă

Temperatura: 180 °

Timp: 50~60

Caracteristică: efect de perla

Pretul este gol puzzle preț .

Dimensiune : aproximativ 19cm*19cm, include 75 de pc-uri de mici fragmente într-un puzzle.

Element Include: 15 buc de inima în formă de gol sublimare puzzle-uri

Transport

1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI .Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ).Fără ea, Vamale va returna bunurile în China .

2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.

3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

4) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Reveni

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Rayzen.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

  • Cantitate Pachet: 1-20 Foi/Pachet
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Hârtie Foto
  • Numărul De Model: Forma De Inima
  • Ambalare Tip: Ambalarea în condiții de siguranță
  • Material: Șirag De Mărgele De Suprafață
  • Lucios: Da
  • Greutate: 200g

Etichete

Etichete: sublimare puzzle rotund, las puzzle, 100 de puzzle sublimare, gol sublim, premium sublimare hârtie, sublimare-uri, poliester sublimare spații, personalizat sublimare hârtie, foaie de celuloid, sublim cutie.

Recenzii

Jbailey876
2020-11-06
4/5
Super for subli! Puzzle is not cut perfecft, can brake when you try to take it in different parts.