Vertical Eliberare Rapidă L Placă/Suport Extern de Prindere de Mână Personalizate Costum Pentru NIKON D750 Cameră fixă Cu Deschidere cheie

139.71lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Metalice Verticale Extern Mâner Costum Pentru NIKON D750

Introducere:

Atunci când un obturatorului fotografie sau o singură mână instantaneu cere o cameră fixă, mâna prindere adaugă siguri de sprijin.Foarte recomandat atunci când se utilizează un zoom sau alt obiectiv de mare.

Caracteristică:

Oferind o mai mare, mai ușor de a organiza prindere pentru aparatul de fotografiat, Externe, Metal Grip este un accesoriu simplu, pentru a îmbunătăți manipulare în timp ce de fotografiere.Bine-proiectat, bateria este accesibil cu grip atasat.De asemenea, acest grip caracteristici integrate Arca-tip compatibile șine.

Acesta este special conceput pentru a permite utilizatorilor pentru a deschide camera foto-video este capacul bateriei pentru a avea acces rapid la baterie sau card de memorie, chiar în timp ce mânerul este montat pe un trepied.

Costum pentru

Costum pentru NIKON D750

Pachetul Include:

1 X Metalice Verticale Extern De Prindere De Mână

  • Nume De Brand: Pixco
  • Material: Metal
  • Suport: obturatorului fotografie sau o singură mână instantaneu
  • Aparat Foto Compatibil Marca: NIKON
  • Pachet: Da
  • Model: Costum Pentru NIKON D750
  • culoare: negru

Etichete

Etichete: d750, u grip canon, grip baterie nikon, yongnuo, fel de mâncare, d3500 nikon, aparat foto nikon, nikon z6, barska verticală, nikon d750.

Recenzii

Sawye Oo 83
2021-02-10
5/5
Fast delivery
Ulay 2012
2020-10-21
5/5
Receptioned according, excellent quality according to detail stay super 100% recommended is delayed a little according to the global contingency but it is not excellent quality was worth the wait