Gratuit De Transport Maritim De Semnalizare Faruri Comutator Indicator De Pârghie Pentru Daewoo Lacetti Chevrolet Nubira Excelle 96387324

55.73lei 51.82lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

SPECIFICATII PRODUS: Transport Gratuit de Semnalizare Faruri Comutator Indicator de Pârghie Pentru Daewoo Lacetti Chevrolet Nubira Excelle 96387324

Brut Greutate:0.1 kg

Ambalare: 1BUC/pungă/Cutie

Partea #: 96387324

Aplicație: Daewoo Lacetti Chevrolet Nubira Excelle

Vă Rugăm Să Citiți Toate De Mai Jos Cu Atenție!!!Inainte De A Comanda

Dacă nu puteți asigurați-vă că piesele se potrivesc sau nu mașina, vă rugăm să verificați numărul de Identificare a Vehiculului(VIN Number) cu dealer-ul local sau cu noi mai achiziția dvs.!

Returnare și rambursare NU sunt acceptabile pentru elementele care nu verifica compatibilitatea!!

Am expediat doar la adresa specificată pe Rayzen.ro în timpul checkout, dacă vom livra elementul vechi sau adresă invalidă și se întoarce înapoi ca nerevendicate în starea inițială, elementul de cost de rambursare va fi emisă numai.

În prezent,noi nu sunt livrate la APO /P. O. Cutii

Vă rugăm să ne furnizați numele Complet, adresa poștală, Codul Poștal, numărul de Telefon pentru a se asigura că puteți primi elementele prompt.Acesta nu va fi de datoria noastră, și de plată nu va fi rambursat în cazul în care cumpărătorul nu furnizează corect informații de transport maritim.

Cum pot verifica compatibilitatea?

- Puteți găsi oficial un centru de service din zona dvs. locale, apel și cere-le prin masina deparazitare # și numărul parte.

- Puteți găsi, de asemenea, site-ul oficial pentru Mitsubishi,Honda,Nissan, Toyota, Hyundai, service GM, autentificare acolo și de a găsi compatibilitate.Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metode de transport și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. a fost făcut.

Am expediat doar la adresa specificată pe Rayzen.ro în timpul checkout, dacă vom livra elementul vechi sau adresă invalidă și se întoarce înapoi ca nerevendicate în starea inițială, elementul de cost de rambursare va fi emisă numai.

Ccurrently,nu vom livra la APO /P. O.BoxesPlease ne furnizeze numele Complet, adresa poștală, Codul Poștal, numărul de Telefon pentru a se asigura că puteți primi elementele prompt.Acesta nu va fi de datoria noastră, și de plată nu va fi rambursat în cazul în care cumpărătorul nu furnizează corect informații de transport maritim.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Reveni și Politica de Schimb

Noi vă oferim o lună gratuit de înlocuire dacă există o problemă cu articole de calitate, dar nu pentru utilizarea necorespunzătoare.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.Oferim lucrări de întreținere, dar nu va purta nici o răspundere solidară.Defecte sau Greșit Produs Livrat

Dacă elementul pe care doriți să se întoarcă este inoperabil, dar nu are nici o deteriorare vizibilă, este considerat defect.Dacă primiți un defect sau element greșit, vă rugăm să salvați toate materialele de ambalare și documente, și contactați-ne imediat cu numărul de articol, comerț manager de IDENTITATE, și defect descriere în termen de 7 zile de la data pachetul a sosit, iar noi vom procesa cererea dumneavoastră imediat.Element de înlocuire vor fi procesate si expediate la întoarcere și inspecție de elementul original.Creanțe nu va fi acceptată după 7 zile.Fotografiile digitale sunt necesare pentru toate cazurile de defectare a elementului.

Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare nefolosită, sau va fi respins și trimis înapoi la tine.Simțiți-vă liber să ne contactați cu orice întrebări.Despre Howellney

Howellney au fost concentrându-se pe servicii profesionale de piese auto de ani de zile.Retrimiterea la echipa de servicii profesionale și tehnice în vigoare,compania a dezvoltat într-o companie internațională, integrarea R&D, de Fabricație, de Inspecție de Calitate, Depozitare, de Import si Export de Vânzări.

 • Lățime Produs: 3cm
 • Origine: NC(de Origine)
 • Caracteristici Speciale: Semnalizare Far Comutatorul De Faze
 • An: 2005-2013
 • Articol Greutate: 0.1kg
 • Extern De Certificare De Testare: ISO9001
 • Înălțime Element: 5cm
 • Element De Lungime: 5cm
 • Tip De Element: Combinație Comutator
 • Tip De Material: Amestec
 • Cerere: Daewoo Lacetti Chevrolet Nubira Excelle
 • Articol Diametru: 5cm
 • PARTEA i Nr: 96387324
 • Nume De Brand: HOWELLNEY
 • Numele Modelului: 96387324

Etichete

Etichete: honda crv tapiterie, optra, daewoo matiz, CHEVROLET, daewoo nubira 1999, comutator volkswagen, daewoo nubira 2004, chevrolet cruze, camaro ceață, matiz.

Recenzii