HAVADOU Metal Electronic de Aprindere cu Flacără Pistol de Sudare cu Gaz Torch Lighter Încălzire Butan Camping Lanternă Drumeții Echipamente de Sudare

64.23lei 32.11lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Cumpărături Sfaturi:

1. Nostru timp de transport maritim de mărfuri este în termen de 5-7 zile, în mod normal, dacă ești foarte nerăbdător, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a confirma timpul de livrare înainte de cumpărături. 2. Dacă informațiile de logistică a mărfurilor este anormal în timpul transportului, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți personalul de la prima dată, va vom ajuta sa pentru a rezolva problema.Din cauza impactului internațional mediul internațional de logistică, uneori, informații încărcați vor fi întârzieri , ceea ce este normal și nu trebuie să vă faceți griji. 3. După primirea mărfurilor, dacă aveți orice întrebări cu privire la utilizarea, vă rugăm să contactați personalul de serviciu pentru clienți, cât mai curând posibil, vă vom ajuta să-l rezolve . 4. În cazul în care ambalajul mărfurilor este deteriorat, vă rugăm să înregistrați video relevant atunci când despachetare,și trimite-l la noi .Dacă există o problemă cu produsul, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți de personal, cât mai curând posibil, și vom aranja după-vânzare de servicii pentru tine.

Serviciile Noastre De:

  • Tip: Aparat De Sudură
  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: 803
  • Tip De Sudura: Butan Lanterna
  • Nume De Brand: HAVADOU
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: sudura tig, lipit torch, omul butan brichetă, flacără de gaze, flacără de foc, jet torch, butan gaz torch, aparat de sudură cu gaz, pistolet de sudare mig, runda torță de gaz.

Recenzii