1 Bandă Inteligent Wifi Conexiune Socket Wifi Touch Comutator UE NE-a UNIT Priza de Control de la Distanță Funcționează cu Google acasa Amazon Alexa

78.66lei 45.64lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Descriere:

Acest Wi-Fi smart switch trebuie să fie alimentat cu atât Live cât și Neutru Linie, vă rugăm să taie puterea atunci când instalarea și ne-installtion, opera de profesionist.

【ALEXA SI GOOGLE CONTROL ACASĂ】

Compatibil cu Amazon Alexa (Echo/Dot/Tap) ,Google Asistent, IFTTT.Pereche întrerupător cu Amazon Alexa sau Google Acasa, la rândul său, luminile de pe sau off cu vocea ta, Nu Hub este necesar.

【APP CALENDARUL】FUNCȚIA

Smart temporizator va porni automat dispozitive on/off după unele setarea timer pentru acest comutator, esențiale pentru programul zilnic de planificare și aduce un convenabil și inteligent stil de viață.

【SENSIBIL LA ATINGERE DE CONTROL】

Sticla Touch-Screen de acest diy smart switch este sensibil la atingerea de control, premium, durabil material de sticlă se asigura de până la 20 de milioane de ori atinge numere de riguroase de testare.

【SETARE UȘOARĂ PÂNĂ】

Descărcați Inteligent Viața de pe App Store sau Google Play store și Conectați dispozitivul mobil la 2.4 GHz Wi-Fi de rețea pentru a găsi întrerupătorul, apoi puteți controla luminile sau alte aparate electrice cu usurinta.

Caietul de sarcini:

Nume: WiFi UE Soclu și Comutator

Culoare: Negru / Alb

Alimentare: 90V-240V AC

Comutator de Putere: 10A / 240V

Priza de Putere: 16A / 240V

Wireless: 802.11 b/g/n 2.4 G

Securitate: WPA-PSK / WPA2-PSK

Material: ABS + Sticla

Dimensiuni: 145*85*35mm / 5.71*3.34*1.37 inch

Pachetul Inclus:

1 * comutator

  • Certificare: CE
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Nume De Brand: choifoo
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: WiFi Touch Comutator
  • App: viața inteligentă / eWelink
  • Camera Echipat: No
  • Compatibilitate: Toate Compatibile

Etichete

Etichete: ios acasă de automatizare, smart switch wifi, acasă inteligent, panoul de comandă wifi ue, sonoff tx, comutator wifi, autocolant marea britanie, soclu inteligent, ir remote start google, homekit comutator.

Recenzii