1buc-Negru Autobiography ULTIMATE EDITION 3D ABS Masina SUV Emblema, Insigna Autocolant

51.48lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

1buc-Negru Autobiography ULTIMATE EDITION 3D ABS Masina SUV Emblema, Insigna Autocolant

Material: Plastic ABS

Culoare : Negru

Cantitate: 1buc

Dimensiune: 16.9 cm*3.7 cm

Despre NOI:

Noi facem cele mai bune noastre de a răspunde la fiecare e-mail URGENT.Deoarece nu putem lucra 24 de ore pe zi, un e-mail nu poate fi capabil să răspundă la aceleași zile.De asemenea, e-mail trimis la noi în Sat, de Soare și de Sărbătorile legale vor fi răspuns în următoarea zi lucrătoare.

Vă rugăm să verificați e-MAIL în VRAC/JUNK MAIL în cazul în care răspunsul nostru de e-mail a fost trimis acolo.

Vă rugăm să ne contactați imediat dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Am răspuns întreaga noastră client de e-mail, dacă nu obține răspunsul nostru; vă rugăm să încercați o altă adresă de e-mail de la un alt serviciu sau de a folosi un alt mod de a ne contacta.

Dacă nu se satisface cu achiziționarea, amintiți-vă să ne contactați înainte de a părăsi un feedback.Lăsând feedback-ul înseamnă că aveți deja clasificate această tranzacție.Și acesta nu va ajuta să-l aducă mai aproape de rezoluție.Ne place bun feedback asa ca am de lucru la cele mai bune de capacitatea noastră de a "obține dreptul de lucruri." Înainte de a părăsi un feedback negativ, contactați-ne în primul rând.

Plata:

Vom accepta Rayzen.ro de plată, plata cu cardul de credit prin intermediul Rayzen.ro.Cumpărătorul trebuie să utilizați checkout pentru a obține total și alegerea metodei de plată după licitație end.Tranzacții nu poate fi finalizată fără clienților checkout.

Vă rugăm să asigurați-vă că ne ofere confirmat adresa de livrare, orice plată trimite cu neconfirmate adresa va cauza o întârziere la livrare.

Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile (de la licitatia data) sau non-plata litigiul va fi depus în contul tău.

Insuficientă suma de plată sau informații va întârzia procesul de comanda, vă rugăm să completați checkout cu atenție.S-ar putea calcula totalul prin însumarea element de pret + transport si taxa de manipulare.

Vom livra doar produse după plata este eliminat de la banca noastră.Amintiți-vă, banii deduce din buzunar nu înseamnă că au deja bani.Cu toate acestea, nu ar lua prea mult timp pentru noi, pentru a șterge de plată.Normal, timpul de procesare este de 24 de ore la 48 de ore, depinde de ce tip de metoda de plata utilizata.Aceasta poate dura mai putin sau mai mult timp.

Transport:

Noi oferim un transport maritim zonă pentru altă destinație, prin utilizarea diferite de transport maritim transport.Taxa de livrare va fi diferit pentru diferite zone maritime.Taxa de transport este în mod clar enumerate mai jos, sau veți obține costul de transport maritim de către dată când a finaliza plata.Vă rugăm să ne e-Mail dacă nu sunteți sigur cu privire la taxa înainte de a plasa o ofertă.

Noi NU suntem responsabili pentru personalizat/obligații fiscale, dacă este cazul.

Daune în timpul transportului vor fi gestionate de despăgubire. (Trebuie să așteptați pentru daune pretinde a fi completă înainte de a primi noi parte)

Transport Curier va fi bazat pe greutate/lungime/destinație și de a decide de către noi.

Comanda vor fi livrate în termen de 48 de ore după clară a primit plata. (Cu excepția week-end și Sărbătorile legale) număr de Urmărire de transport maritim sau numărul de confirmare va fi trimis în termen de 48 de ore de la plată.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți de făcut o plată de peste 72 de ore, dar nu au primit niciun e-mail de notificare de la noi.

Noi, de obicei, nava în termen de 1-2 zile lucrătoare (exclude sfârșit de săptămână și sărbătorile legale) după plata respinga.Vă rugăm să nu țineți-ne responsabili pentru curierat întârzieri.

 • Tip: Alte 3D Autocolant
 • Model: Vehicul Logo-Ul
 • Design: Cuvinte
 • Autocolant De Plasament: Portbagaj
 • Element De Lungime: 16.9cm
 • Nume De Brand: CAYEARS
 • Tip De Material: ABS
 • Lățime Produs: 3.7cm
 • Tip De Element: Autocolante
 • Tip De Autocolant: Caroserie
 • Categorie: Embleme

Etichete

Etichete: black edition logo-ul, ediție emblema, black edition emblema, texas ediție logo-ul, limita, black edition lol, ediție specială autocolant, ediție logo-ul, ediție limitată logo negru, black edition autocolant.

Recenzii