Crăciun Moș crăciun Doll Ornament Decor Acasă copii Cadou de Crăciun Decoratiuni Drăguț

56.97lei 39.89lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Crăciun Moș crăciun Doll Ornament Decor Acasă copii Cadou de Crăciun Decoratiuni

Caracteristici:

E Atât de dulce și drăguț de crăciun în picioare ornament mos craciun,El cu lux de îmbrăcăminte și cutie de cadou,con de pin etc decor la îndemână.

Acest moș crăciun perfect pentru răspândirea de vacanță .El va face perfect plus față de pomul de Crăciun, de sus de masă și decorațiuni interioare.Cel mai bun cadou de Crăciun !Un joc distractiv și festiv plus la orice sărbătoare decor.

Tradiționale de Crăciun moș crăciun figura decor colleaction aduce cântând minunat și animat de dans pentru vacanța de crăciun și familia ta,prietenii.

Moș Crăciun Doll întotdeauna salutată de majoritatea copiilor și adulților.Este un cadou perfect pentru copilul tau si prietenii.Minunat cadou de Craciun, cadou de Ziua de nastere, cadou de Anul Nou, cadou de Aniversare, cadou de Ziua Recunoștinței, Halloween, cadou.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic + Material Textil

Dimensiune: Aprox.20*30cm

Pachetul Include:

1* Moș Crăciun doll

Notă:

1.Manual de măsurare, dimensiunea va avea o eroare de 0,5-2 mm, supus la dimensiunea reală.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: gigantul mos craciun, papusa mos craciun, crismas decor, decor de crăciun de jucărie, moș crăciun mare tata, consiliul gonflabilă în aer liber, moș crăc, mos craciun pe coarda, huiran crăciun fără chip de papusa, cifrele mos craciun muzical.

Recenzii