Sorvess 5PCS 30mAH LIR2025 Lithiium lir-Ion Reîncărcabilă Baterie 3.6 V Li-ion butonul de celule monede pentru a înlocui CR2025 CR 2025

41.43lei 28.16lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Elemente Descripition

1. Tensiune:3.6 V

2. Capacitate:30mah

3. Ciclul de ori: mai mult de 1000 de ori

4. De Brand nou de baterii reîncărcabile li-ion

5. Dimensiune:20X2.5MM

Model Detalii

Despre Transport

oferim transport gratuit de la colete de la clienti prin Sweden post sau țările post,Bpost la întâmplare ca pe la diferite condiții a avut loc la sfârșitul nostru.Prin urmare, cumpărătorii nu poate deschide orice litigiu sau de restituire.multumesc.

Noi, de obicei, nava elementele de către EMS, DHL, UPS și China Post (CPAM sau CPAK) pentru cererea dumneavoastră.

· EMS: Aceasta va dura aproximativ 7 până la 10 zile lucrătoare de la destinație, este des folosit pentru a livra produse la Sudul Asiei și Australia.

· DHL: Aceasta va dura aproximativ 3 până la 7 zile lucrătoare de la destinație, este des folosit pentru a livra produse în Europa și America de Nord.

· UP: Aceasta va dura aproximativ 4 până la 5 zile lucrătoare de la destinație, este des folosit pentru a livra produse la Sudul Asiei și America de Nord.

· China Post: va dura aproximativ 15 la 30 de zile lucrătoare de la destinație, este des folosit pentru obiecte de nave de transport gratuit de cost.

- Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 24 de ore după ce plata este confirmat. - Va oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale. - Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată,suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat, impozite sau taxe percepute de către transportator în țara cumpărătorului.pentru că timp de tranzit și taxele locale depinde foarte mult de local de servicii poștale sau de transport (mai ales în weekend și de vacanță s)

Despre Feedback-Ul

Ta satisfăcătoare este scopul nostru final și feedback-ul dvs. ne poate împinge să meargă mai departe.Dacă vă satisface cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.Dacă nu se satisface cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Despre Politica de Returnare Dacă aveți orice ceea ce privește politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!Dacă produsul este deteriorat sau alte probleme făcut de către furnizor, puteți returna produsul în starea sa originală pentru o rambursare sau un schimb.Vă rugăm să ne contactați pentru detalii doar în termen de 7 zile dupa ce ai primit coletul.Va vom returna banii sau schimb după ce vom primi returna produsele.Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.Despre Noi

 • Dimensiune: 20x2.5mm
 • Nume De Brand: SORVESS
 • Elemente De Tip 2: Acumulatorul Numai
 • Tip De Element: Baterie Reîncărcabilă
 • Setați Tipul: Numai Baterii
 • Acumulator De Schimb: No
 • Numărul De Model: 3.6 V 30mAH
 • Capacitate Nominală: 30mah
 • Pachet: Pachet 1
 • Baterie Număr: 5
 • Tip: Li ino
 • Caracteristică: 3.6 Baterie
 • caracteristică 34: Banca De Putere Bateria
 • Ciclu De Timp: Mai mult de 1000 de ori

Etichete

Etichete: 2025 baterie, 30mah, baterie cr2025, baterie cr2430, li-ion 14500 baterie 500mah, 30mah baterie, 40 mah, ag3 lr41, ah baterie litiu, ts baterie cu litiu.

Recenzii