Amuzant Interactive De Câini Trata Mâncare Bile Jucarii Distribuitor Produse Alimentare Țipând Sunet Scartaie Joc Bile De Câini De Companie Mestecat Vocal Jucarii

34.30lei 32.59lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Amuzant Interactive De Câini Trata Mâncare Bile Jucarii Distribuitor Produse Alimentare Țipând Sunet Scartaie Joc Bile De Câini De Companie Mestecat Vocal Jucarii

Caracteristică:

Jucăria va face un sunet atunci când caine de companie pași pe ea,sunetul este scurt și ascuțit,și va atrage interesul de câine.Aceasta este o foarte distractiv alimente dispending jucărie,animale de companie caini pot mânca snacks-uri, ca o recompensă, atunci când se joacă cu jucării.Partea de sus de jucarie este confectionata din plastic moale,care este foarte dur.În vremuri obișnuite,câinii pot mesteca jucărie pentru a se pisa dintii lor de a proteja starea de sănătate a gurii.

Cum de a plasa produsele alimentare:

1.Coajă de jos poate fi deschis prin rotirea ușor coajă de jos,și vă pot pune la mâncare sau gustări în jucărie. 2.Pune mâncare și gustări direct în coajă de jos prin gaura de la partea de jos.

Vă rugăm să ne contactați:

1. Dacă aveți nevoie de transport maritim combinat cu Express (EMS, FedEx, UPS, DHL).Vom gasi cel mai mic pret pentru tine! 2. Dacă ești re-vanzatorii trebuie picătură de transport maritim.Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii și să împărtășească mai de calitate de articole de moda cu clienții dumneavoastră!Nu vom dezvălui orice informații, numai în numele dumneavoastră.

Despre Plată

Acceptam alipay aici.Orice card de credit sau card bancar prin PayPal de Plată și a Băncii.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Dacă doriți să plătiți prin orice alt mod, vă rugăm să ne contactați înainte de plata.

Despre Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Asteptati-va unele țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa ta. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 7.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale.Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă.Vă rugăm să verificați politica vamală la propriul loc.Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Jucarii Tip: Scartaie Jucarii
  • Setați Tipul: No
  • Material: Plastic
  • Tip: Câini

Etichete

Etichete: sac de câine trata, tricotate jucării pentru animale de companie, zmee câini, mâncare pentru câini pentru, mingea câine, leu mesteca câine, câine negru joc, pro castron câine, ghostface, barbi tricou.

Recenzii

Barefootbarbie78
2020-10-30
4/5
ras