Lung ascuțit animal vibrator de 10 inch din silicon jucarii anale convex butt plug dragon penisul fetish sex erotic jucarii pentru anus masaj

180.32lei 81.15lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

YC-JE159 Lung ascuțit animal vibrator de 10 inch din silicon jucarii anale convex butt plug dragon penisul fetish sex erotic jucarii pentru anus masaj

1. Culoare verde, albastru 2. Greutate și Dimensiuni Greutate netă: 403 grame Overal lungime: 26cm / 10.23 inch Inseriabil lungime: 21cm / 8.26 inch Diametru la cel mai lat punct: 4.5 cm / 1.77 inch Compatibil cu FAAK de sex masculin centura de castitate Importante: Jucarii sexuale dimensiune toleranță nu există, datorită mai jos 3 motive și această toleranță (±1cm), în general, este considerat a fi permis.Te rog, NU face achiziția, dacă nu este acceptabil pentru tine.o) jucării sexuale este în formă neregulată b) metode de măsurare variază c) jucăriile sexuale caracteristicile materialului 3. Pachetul Include 1 pc-ul de vibrator

F. A. Q

1 - trebuie sa platesc TVA?

Numai dacă există în țara dumneavoastră.Prețul în acest site nu include orice tarif, taxa de timbru sau taxa Vamală în orice țară.

2 - Cât de discret este ambalajul?

Foarte.Trimitem in cutii maro, noi nu folosim plicuri poștale care pot dezvălui ceea ce elementul este atunci când o simt.Am pus expeditorul jos ca Chen Jian, nu vorbim despre FAAK la toate.Conținutul sunt marcate ca 'baghetă de cauciuc'.

3 - Puteți nava în țara mea?

Am expediat în întreaga lume, și cele mai multe țări sunt listate.Cu toate acestea, dacă nu, asta este din cauza Vamale problema.

4 - Ce sunt jucăriile făcute de?

FAAK jucării sunt realizate din non alergenic Silicon.E moale, flexibil si se simt minunat pe piele.Siliconul folosit nu contine Ftalati.FRRK jucarii sexuale sunt realizate din oțel inoxidabil.

5 - Cât mai ai până expediere comanda mea?

Ne propunem pentru a trimite comanda imediat, acest lucru este de multe ori aceeași zi sau în următoarea zi, sau la prima zi de lucru din săptămână, dacă comanda este plasată într-un weekend.Comenzile pot, uneori, să ia un pic mai mult, dacă nu au stoc suficient, dar suntem mereu în producție.Un cuplu de ori pe an am putea fi închis pentru fewd zile sau cam asa ceva, dar comanda dvs. va fi trimis imediat la întoarcerea noastră.

6 - Măsurarea

Măsurătorile pe site este un ghid turistic, deoarece există o ușoară toleranță datorită element fiind realizate manual, jucarii sexuale este în formă neregulată, metodele de măsurare variază, jucarii sexuale caracteristicile materialului, dar această toleranță considerat a fi acceptabil.

Povestea De Brand

Aici este o scurtă introducere cu privire la cine suntem.QianAi este original de fabrica din top 10 jucarii sexuale brand din China "FAAK" & "FRRK" și produce vibrator realist și anal plug, care sunt realizate din silicon si material PVC, silicon vibrator, vibratoare, dildo si vibratoare vibrator anal, precum și S&M jucarii sexuale, cum ar fi cock cage.Cu privire la FAAK și FRRK produse pentru sex.Pentru toate FAAK produse pentru sex, nu e o FAAK marca, jucarii sexuale include realist vibrator, anal plug, vibrator, multi-color anal dildo, vibrator gigantic, dublu s-a încheiat penis artificial, triple s-a încheiat cu ciocolată, legume, flori, plante penis artificial, animale penis artificial, margele penis artificial, sabia penis artificial, sex masculin masturbator.Pentru toate FRRK jucarii sexuale, există o FRRK marca pe ea, de colectare a produselor este S&M, sex produse, include cușcă de metal, plastic penis cușcă.Scopul nostru este de a servi nevoile dvs. și să ofere calitate jucarii sexuale într-un mod profesionist.Apreciem ordine și așteaptă cu nerăbdare să lucrez cu tine din nou.

Pachet discret și Servicii post-vânzare

Notă Înainte de a Face Achiziții

1. Prețul nu include orice tarif, taxă taxă, taxa Vamală (dacă există) în orice țară. 2. Jucarii sexuale dimensiune toleranță nu există, datorită mai jos 3 motive și această toleranță (±1cm), în general, este considerat a fi permis.Te rog, NU face achiziția, dacă nu este acceptabil pentru tine.o) jucării sexuale este în formă neregulată b) metode de măsurare variază c) jucăriile sexuale caracteristicile materialului

  • Pachet: Pachet Discret
  • Cerere: pentru a avea placere sexuala
  • Numărul De Model: YC-JE159
  • Nume De Brand: NUUN
  • Material: realizate din organism în condiții de siguranță material de silicon
  • Obscene Imagine: No
  • Sugestiv Sexual: No
  • Produs: Lung ascuțit animal penis artificial
  • Dimensiune: L*Dia=8.26*1.77 inch
  • Tip De Element: Dildo-uri

Etichete

Etichete: penis fals curea pe, al meu jucării sexuale, plastic pompe penis, dragon jucărie, jucărie sexuală, anal, vibrat, timp vibrator anal, anal șarpe, penis.

Recenzii

Nv Me 01
2020-08-18
5/5
ok