Biciclete Anvelope anvelope Lingura Tub Pârghii de Schimbare de Biciclete Nailon Levier Instrument de Reparații Pentru Biciclete de Munte Instrumente

23.83lei 18.59lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Caracteristici:

*1. A vorbit de prindere din cauciuc pârghie crește forța de control și stabilitate în procesul de dezasamblare.Anvelopa maneta este conceput pentru a fi ferm prinse împreună și are o structura ranforsata interior, care este mult mai durabil.În plus, teșită sfat este ușor să demontați anvelopa.

*2. Anvelope pentru biciclete maneta este fabricat din plastic, rezistent si durabil, rezistenta buna la uzura si rezistenta la rugina, nu este ușor să se deforma sau rupe, nu zero sau rănit de anvelope, este un instrument bun pentru repararea bicicletei.

*3. Plastic, anvelope de biciclete rangă este foarte puternic și nu va afecta anvelope.

*4. Aceste pârghii de anvelope sunt potrivite pentru cele mai multe roți de bicicletă, obișnuit biciclete, mountain roți, roți, pliante seturi de roți, etc.

*5. Se adoptă bold forma de design, care crește frecare și este util pentru ușor de anvelope de descărcare.

Caietul de sarcini:

Culoare: albastru, portocaliu.

Material: plastic

Liste:

3 * anvelope din Plastic indiscreti rod

Note:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

  • Tip: Truse De Scule
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete

Etichete: steerer tube, bolani, bicicleta zaruri, biciclete, ușa linguri, oraș biciclete de munte, kit de reparare, busbar cupru, creion de primăvară, 26 tub de biciclete.

Recenzii