Portabil Mini Portabil Retro Consola de Joc 8-Bit Ecran LCD Joc de Jucător Built-in de 500 de Jocuri 3 Culori Dropshipping

50.10lei 37.57lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

modname=ckeditor

Portabil Mini Portabil Retro Consola de Joc 8-Bit Ecran LCD Joc de Jucător Built-in de 500 de Jocuri 3 Culori Dropshipping 1.Înainte de shippping fiecare produs va fi testat bine.Putem face : 1,control de Calitate:Toate joc video de piese de schimb trebuie să fie testate de echipa noastra de profesionisti QC. 1,timp de Livrare: timp de Plumb este de 1 sau 2 zile lucratoare. 2,După serviciu:a susține calitatea în primul rând, principiul de a acorda prioritate clienților. 3,model Produs: putem oferi toate tipurile de piese de schimb și accesorii, de exemplu pentru xbox360,pentru Sony,Pentru Nindtendo și așa mai departe. 4,Informații: Vom împărtăși cele mai recente informații de joc video de piese de schimb pentru toate clientul nostru. 5,Suntem un en-gros și cu amănuntul furnizor de joc video de cel puțin 11 ani, avem o experiență bogată.

Caracteristici :

1.Ultra-subțire și Portabil: 2.4 inch consola de joc este simplu și ușor, care grosimea este de doar 6,5 mm, lumină și ușor de transportat.

2.Built-in de 500 de Jocuri: handheld consola de jocuri a construit-in de 500 clasic de jocuri portabile care nu sunt repetate, care nu numai că face distractiv de joc timp trece de copii, dar, de asemenea, trezeste frumoase amintiri din copilărie de adulți și comunicate de viața lor de presiune.

3.Reîncărcabilă și de Lungă de Viață a Bateriei: Built-in 350mAh baterie reîncărcabilă, controler de joc sprijină pe termen lung, jocuri de noroc, și poate juca pentru 2-3 ore după încărcat complet.

4.Portable Consola de Joc: Acest joc portabil consola este mic în dimensiuni și ușor de transportat.Ea poate fi realizată într-un buzunar sau în geantă, și poți să te distrezi la oriunde și oricând.

5.cel Mai bun Cadou: consola De jocuri cu deosebita cutie de cadou este cel mai bun amintiri din copilărie pentru adulți, și oferă cea mai interesantă experiență pentru copii!Acest lucru este cel mai bun cadou pentru orice jucător.

Caietul de sarcini:

Nume: Jocuri Portabile

ConsoleModel: RS-60

Ecran: 2.4 inch ecran moale

Numărul de jocuri: 500 interna jocuri nu sunt repetate Construit în baterie: 350mAh

Culoare: rosu, albastru, verde.

Cinci limbi: Chineză, engleză, arabă, spaniolă, portugheză

Dimensiune produs: despre 64.2*101.2*6.5 mm/2.53*3.98*0.26 în

Dimensiune ambalare: despre 12.2*8.5*2.5 cm/4.80*3.35*0.98 în

Lista De Ambalare:

1 x Consolă de jocuri Portabile

1 x Cablu de Încărcare

1x Manual

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul: Retro Portabil Ultra Subțire Handheld Consola de Joc Built-in de 500 de Jocuri
  • Ecran Tactil: No
  • Pachet: Da
  • Dropshopping: Suport
  • Afișaj Color: Da
  • Comunicare: USB
  • Nume De Brand: MBCHIPSTAR
  • Numărul De Model: handheld joc de jucător

Etichete

Etichete: cutie retro joc consola, cutii retro console, DATE DE BROASCA, retro console de jocuri, tabla de joc, lcd game boy, joc laptop, joc portabil player, bluetooth wii, consol joc.

Recenzii