Underground metal Părți Detector Profesional de Aur Finder Căști pentru MD-6150,MD-6250 și MD-6350

57.96lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Cerere

Căști de înaltă calitate sunt disponibile pentru a vă oferi abilitatea de a auzi slab / deep comoara clare cu sunet clar.Căști furniza full ureche acoperire blocarea eficient zgomotul exterior, cum ar fi vânt, trafic, alte detectoare, etc.

Despre Transport:

1. Articolele vor fi trimise în termen de 1-5 zile de la primirea de plată..

2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de meci adresa de livrare înainte de a plăti.Am doar nava element la adresa de livrare.Nu avem nici o responsabilitate pentru adresa de livrare prevăzută în mod eronat.

3. De Transport internațional, uneori, va provoca fiscale personalizate.Noi nu suntem responsabili pentru asta.Cumpărătorul ar trebui să se ocupe de acest lucru.

Despre Garantie:

Un an de garanție.Inginerul nostru și echipa de vânzări a oferi suport tehnic și servicii post-vânzare pe întreaga produse viață pentru fiecare element.Toate produsele noastre au trecut teste profesionale înainte de a părăsi fabrica.

Despre Custom clearance-ul:

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Ai plătit la noi prin Alipay este numai de preț pentru bunuri și taxa de transport, fara alte taxe incluse.

Despre Returnare și Rambursare:

1. Dacă ați primit produsul nu funcționează.Vă rugăm să ne contactați pentru noul produs.Dar, în același timp, Element pot fi returnate pentru o rambursare completă în termen de 60 de zile.Notă: Produsele trebuie să fie returnate în starea inițială.Vă rugăm să ne contactați pentru adresa de returnare a bunurilor.Dar totul a revenit taxa a fost acordat de către Cumpărător.

2. Cumpărătorii trebuie să verifice pachetul cu atenție atunci când poștașul a trimite un produs pentru tine.Vă rugăm să refuze să semneze pentru ea în cazul în care pachetul a fost deteriorat în timpul transportului, și se vor întoarce la noi.Atunci contactați-ne imediat si va vom rezolva pentru tine asap.

Feedback: Ne dorim să oferim 100% satisfacție cu achiziția dvs.!

1. Daca iti place acest articol, vă rugăm să lăsați-mi feedback pozitiv de Cinci stele, și voi face același lucru mai târziu pentru tine.

2. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să da-mi o șansă, și am să-mi fac mari eforturi pentru a rezolva!

  • Nume De Brand: JinYinBiTan
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Numărul De Model: Căști

Etichete

Etichete: tianxun tx 850, ar944m, detector de metal md4030, ar944, rază lungă de metal detector de aur, detector de aur, TIANXUN, baterie de 6250 md, xp detector de metale metal, detector de metal.

Recenzii

Kalennikr
2021-01-20
5/5
Headphones Super! I'm not a pro, for a metal detector the most that, they can be rolled and removed into a bag. Very convenient, light. The parcel weight was 230 grams.
Saworldauthor
2020-09-23
5/5
Headphones cool such as in the description you can buy