Copii Puzzle Din Lemn-Alfabet De Sortare Pescuit Jucărie Joc De Matematica De Învățământ Stivuire Bloc De Învățare Puzzle Bord Cadou Jucarii Montessori

23.61lei 17.95lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Puncte:

1、Neted și Rotund: a Făcut de înaltă calitate din lemn de tei placaj, colturi rotunde, netede, puternice și pot fi redate, nu este ușor să se deformeze și crack.

2、în condiții de Siguranță pentru a Juca: Utilizați calculatorul cu laser de precizie tăiere tehnologie, blocurile sunt uniform lucios, neted și fără bavuri, poți să te joci cu ușurință, fără a suferi mâinile tale.

3, Culoare Cunoaștere: vă Îmbogăți cognitive conținut de educație timpurie, să învețe în timp ce joacă, de a stimula interesul copiilor în procesul de învățare, cultiva multi-dimensionale de culoare și formă de cunoaștere.Să învețe să recunoască obiecte și de a dezvolta capacitatea de a recunoaște forme geometrice.

4、Răbdare Tren: cultiva în mod Eficient pentru copii răbdare și concentrare.

5、Scrie Cuvinte: literele sunt realizate în blocuri, cu subtile cogniție și memorie în joc, copiii pot, de asemenea, scrie cuvinte.

Caietul de sarcini: Material: lemn

Suprafață vopsea: vopsea pe baza de apa

Caietul de sarcini de culoare: multi-funcțional profesionale figura 8-în-1 numărul de bord, multi-funcțional scrisoarea 6-în-1 numărul de bord

Greutate: 6 in 1 cutie 580g; 8 în 1 640g

Dimensiuni(aprox.):

6-în-1 45*18cm/17.72*7.08 în

8-în-1 45*22cm/17.72*8.66 în

Lista De Ambalare:

1 Set de Puzzle Blocuri de Pescuit

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tema: Animale & Natura
  • Intervalul De Vârstă: 14 Ani Și Până
  • Avertizare: no
  • Numărul De Model: Montessori Joc de Pescuit din lemn de Culoare Cunoaștere Jucărie de Învățământ

Etichete

Etichete: montessori, montessori animal carte de pește, alfabet pentru copii, copilul montessori, alfabet din lemn, montessori labirint cutie, pinguin stivuire jucărie, papusa montessori, montessori din lemn, abc alfabet.

Recenzii