Potrivit pentru Makita 18V acumulator placa de baza bord de protecție a circuitului de bord 1830 1850 cu o singură secțiune manșon de protecție

66.98lei
Disponibilitate: In stoc
Trimite unui prieten

Descriere

Înlocuiți Tian Mu/MMa1kitBL1830 1850 18 V acumulator protecție bord cu o singură protecție de detectare kit

Pachet de Un reprezentant Înlocui 18 v dublu paralel maneca + placă de protecție + lampă placă + lipire placa

Pachet 2 Reprezentant Înlocui 18 v Unică Și setați + protecția bord + lampa de bord + lipire pad

Trebuie paralele singur sau dublu paralel cuiburi, vă rugăm să lăsați un mesaj.

Stimate cumpărător, acest produs este un preț en-gros, dacă aveți nevoie de un produs, vă rugăm să contactați vânzătorul.Vă mulțumesc foarte mult pentru încredere.

Cu o singură baterie de detectare Bord de Protecție.Built-in dual IC detectează tensiunea din fiecare baterie.Și amintiți-vă numărul de utilizări!Și tot nouă serie de mașini pentru a atinge partea de jos tensiunea de închidere.Să coopereze cu mai multe scule electrice fabrici!Calitate stabilă și anti-vibrații.Acesta este în prezent un partener pentru a înlocui Tian Mu e cheie dinamometrică, burghiu de impact și unghiul de polizor.Auto-descărcare de gestiune este de numai 1,2 uA

Pentru a fi reparate și auto-funcția de verificare (de reparare și de auto-verificare auto-descărcare de gestiune 1.6 uA)

Transport accesorii: nichel set de foi de Primăvară Lumina eticheta de protecție set de plăci de material

Vă rugăm să rețineți că nu există șuruburi fără șuruburi.

Transport & Livrare: 1.Elementele vor fi livrate în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2.Vom folosi Rayzen.ro Standard de Transport, va dura aproximativ 15-60 de Zile pentru a ajunge. (Brazilia și Turcia va dura aproximativ 15-90 de Zile pentru a ajunge ). 3.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile,o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rugăm să waitly atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți!

4.În scopul de a asigura că veți primi bunuri scutite de impozit fi de import, vom declara ca o valoare mai mică.Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a bunurilor și nu se poate aplica în țări cu diferite reguli Tarifare.Orice taxe sau comisioane de import ar fi responsabilitatea cumpărătorului.PS: Odată ce mărfurile fi trimis, va fi imposibil pentru noi de a ajuta, de a schimba adresa sau orice alte informații de comanda dvs., astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că dvs. pentru informații atunci când faci plata!Feedback-ul si Contactati-ne: 1.În cazul în care mărfurile au nici o problemă și nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă dau un răspuns satisfăcător.Vă rugăm să nu ne lăsați feedback neutru sau negativ. 2 .Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare si 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă mulțumesc!

3. Mare pentru reducere: Dacă aveți nevoie pentru a plasa comanda mare, care este mai mult decât max cantitate,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o reducere specială,și susținem en-gros.PS: Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil, dar vă rugăm să permită pentru a întârzia răspunsul pentru afaceri non-timp Vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare Aveți orice întrebări nu ezitați să mă contactați

  • Nume De Brand: ZEURGKE
  • Tip Accesoriu: Acumulator accesorii

Etichete

Etichete: Makita 18v pcb, reparații 18v acumulator makita, Makita 18v acumulator bl, De gaurit 18v, makita 18v instrumente multiple, epson l210 cerneală de imprimantă, acumulator makita, consiliul pentru makita, 18v acumulator makita, znter makita 18v acumulator.

Recenzii

Ermoshkod
2021-01-27
4/5
If there were screws - it would be perfect !!
Alastair Craig
2021-01-22
5/5
Very good product everything as described! Very fast delivery to Brazil in less than 20 days!!