Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Bogdan

  Atentie

  O sa ramanem doar cu un server de cs 1.6 k avem prea multe si nu se joaca nimeni asa ca o sa ramanem cu cs1.6 si eventual o sa mai deschidem un server de metin2 sau unu de Farming Simulator 2019
 3. Ovidiu

  [FILM] The Doorman

  Numele filmului:The Doorman Genul filmului:Acţiune, Thriller Trailer: Pareri personale ( *optional* ) : Ali, sergent în Marina Americană, se întoarce acasă în New York, după o misiune eşuată de protejare a unor persoane importante din Ambasada SUA din România. Chinuită de amintirea eşecului său, acceptă să lucreze ca uşier într-un bloc vechi ce urmează să intre în renovare, un loc de muncă aranjat de unchiul ei. Nu ştie, însă, că în acelaşi bloc locuiesc cumnatul său şi copiii lui, cumnat cu care a avut o relaţie. În bloc ultimii locatari rămaşi sunt o pereche de oameni în vârstă, soţ şi soţie, şi familia lui Ali. Cu complicitatea altui portar din clădire, işi face apariţia o bandă de infractori în căutarea unor picturi valoroase. Locatarii rămaşi devin victime colaterale, iar Ali trebuie să lupte pentru a-şi apăra familia.
 4. În Europa, Mazda MX-30 este disponibil doar cu un motor electric, însă pentru piața din Japonia, constructorul a lansat o variantă cu propulsor pe benzină. Din 2022, niponii plănuiesc să ofere și o versiune electrică cu motor rotativ în rol de range extender. Mazda MX-30 poate fi comandată și în versiune cu motor pe benzină. Noua variantă a fost prezentată recent și este disponibilă doar pentru piața din Japonia. SUV-ul constructorului nipon va fi echipat cu motorul SkyActiv-G de 2.0 litri și cu un sistem mild-hybrid la 48V (M-Hybrid). Motorul livrează 156 de cai putere la 6.000 rpm și 199 Nm la 4.000 rpm. Sistemul mild-hybrid plusează și el cu până la 5.1 kW și 49 Nm în anumite situații de trafic. În Europa, SUV-ul constructorului nipon este disponibil doar cu un motor electric capabil să dezvolte 143 de cai putere și 265 Nm. Totuși, niponii au o surpriză și pentru cei care preferă modelele electrice. La începutul anului viitor, Mazda va pregăti o serie de prototipuri MX-30 echipate cu un motor rotativ cu rol de range-extender și va demara testele pentru a putea introduce o astfel de variantă în producția de serie. Conform declarațiilor lui Akira Marumoto, CEO-ul Mazda, motorul rotativ (cu rol de range extender) va reveni în ofertă comercială în prima jumătate a anului 2022. În plus, acestă soluție ar urma să fie introdusă și pe alte modele din gamă (oficialul nipon a menționat vehiculele din segmentele mai mici).
 5. Jaguar Land Rover a introdus un sistem activ pentru eliminarea sunetelor nedorite pe modelele Range Rover Velar, Jaguar XF și Jaguar F-Pace. Tehnologia a fost dezvoltată împreună cu specialiștii de la Silentium și este capabilă să scadă nivelul zgomotului de la interior cu până la 3-4 dB. Jaguar Land Rover împreună cu specialiștii de la Silentium au dezvoltat un sistem activ capabil să elimine sunetele neplăcute de la nivelul cabinei. Tehnologia se numește Active Road Noise Cancellation și poate fi deja comandată pe Range Rover Velar, Jaguar XF și Jaguar F-Pace. Conform producătorului britanic, sistemul folosește o serie de senzori amplasați la nivelul roților pentru a monitoriza vibrațiile. Un software analizează aceste vibrații, iar mai apoi sistemul audio dezvoltat de Meridian generează o serie de unde sonore pe anumite frecvențe, astfel încât să elimine zgomotele. Oficialii constructorului spun că noul sistem va fi capabil să "izoleze și să elimine" sunetele mai puțin plăcute cauzate de gropi și de suprafețele neregulate, și să scadă nivelul zgomotului de la interior, în medie, cu 3-4 dB. În același timp, Jaguar Land Rover citează o serie de studii care spun că prin reducerea expunerii șoferilor la sunete cu frecvențe joase pot preveni apariția rapidă a oboselii în timpul călătoriilor lungi. Un șofer obosit va reacționa, în medie, cu 16.72% mai lent în cazul unor evenimente neprevăzute decât un șofer odihnit. Pentru o eficiență cât mai bună, sistemul știe tot timpul câți pasageri se află în vehicul și adaptează undele sonore produse. În perioada următoare, tehnologia Active Road Noise Cancellation va fi introduse și pe alte modele din portofoliul Jaguar Land Rover.
 6. Brexit-ul fără un acord comercial între Marea Britanie și Uniunea Europeană va duce la costuri suplimentare de 10-11 miliarde de euro pentru producătorii și furnizorii auto, potrivit declarațiilor lui Nicolas Peter, directorul financiar BMW. Discuțiile dintre Uniunea Europeană și Marea Britanie pe marginea Brexit încă nu au ajuns la un numitor comun și mai sunt doar câteva luni până la terminarea perioadei de tranziție. BMW a cheltuit câteva zeci de milioane de euro în acest an pentru a se pregăti de Brexit, după cum a declarat directorul său financiar, Nicolas Peter. “Asociația Constructorilor Europeni de Automobile estimează că un Brexit fără acord ar însemna costuri de 10-11 miliarde de euro pentru producători și furnizorii auto. Avem nevoie de comerț fără taxe vamale,” a spus Peter. Acesta a mai declarat că, datorită cererii mari pentru hibrizi și mașini electrice, BMW va reuși să respecte țintele de emisii CO2 impuse de UE pentru 2020. În opinia oficialului BMW, Marea Britanie trebuie să continue să respecte aceleași standarde europene, pentru ca producătorii să ofere “aceleași mașini” pe toate piețele. Producătorii auto au cerut recent încheierea unui acord comercial cât mai rapid între cele două părți și au avertizat că, în caz contrar, pierderile financiare pentru industria auto vor fi de 110 miliarde de euro în următorii 5 ani. Presa japoneză a scris că producătorii Toyota și Nissan vor cere despăgubiri Marii Britanii dacă Executivul de la Londra nu se va înțelege cu oficialii UE și nu va fi semnat un acord comercial până la sfârșitul anului.
 7. Mazda 6 va putea fi achiziționată de anul viitor doar cu motoare pe benzină. Japonezii vor elimina din gamă unitatea diesel de 2.2 litri și 184 de cai putere, ca urmare a noilor norme de poluare. Constructorii auto vor fi nevoiți să facă numeroase modificări în gamele de motorizări pentru modelele comercializate începând din 1 ianuarie 2021, ca urmare a introducerii unor noi norme de emisii. Publicația britanică Autocar anunță că o astfel de decizie va lua și Mazda cel puțin privința modelului Mazda 6, disponibil ca sedan și break. Un purtător de cuvânt al reprezentantei Mazda din Marea Britanie a confirmat că producătorul japonez va elimina din ofertă unitatea diesel de 2.2 litri și 184 de cai putere, pe care clienții o mai pot comanda doar în limita stocului disponibil și doar până la sfârșitul acestui an. În urma acestei decizii, Mazda 6 va putea fi achiziționată doar cu motoare pe benzină, însă gama este una destul de variată. Astfel, Mazda 6 va rămâne pe piață cu unitatea pe benzină de 2.0 litri disponibilă în versiuni de 145 CP și 165 CP, dar și cu motorul de 2.5 litri și 194 CP. Motorul diesel de 2.2 litri și 184 de cai putere este disponibil în prezent și pe SUV-ul CX-5, însă nu este clar dacă va fi eliminat și de pe acest model.
 8. Bogdan

  Bogdan

  pam pam
 9. Bogdan

  Cerere server

  este total diferit de ce avem noi! nu cred ca o sa primesti,daca nu ai habar cu ce se mananca! ce mai stii sa faci le ai cu photoshopu?
 10. Edy123

  Cerere server

  Am avut decat unul ultra h
 11. Daca nu ai mai avut,de unde stii cum sa il configurezi?
 12. Nume:Edy. Varsta:12. Ai mai avut servere?daca da ce firma:Nu. Dns:Nu am inca . Ce GM o sa bagi:Nu stiu ceva fain,
 13. Bogdan

  panel;

  nu cred ca e bun uite cum arata~ https://rayzen.ro/orange
 14. Bogdan

  panel;

  o sa incerc acum se urca pe host revin cu un topic~
 15. EazyADV

  panel;

  https://www44.zippyshare.com/v/pLiDDkZT/file.html - daca poti conecta tu baza la panel ar fi super, parca e la inc 😆 config si sa pui Rayzen Comunity sus in stanga sau unde scrie numele ar fi super, nu ma pricep la panel uri.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...