Jump to content

MAriNN.

Founder
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About MAriNN.

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Respins!! Nu se cauta lideri!!
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Aici puteti posta modurile pe care le folositi, link-uri cat si poze cu acestea. Reguli: - Nu sunt acceptate modurile ce sunt considerate cheat-uri. - Este interzis sa postati aici pentru a vinde mod-uri. - Este interzis sa postati moduri cleo criptate. - Este interzis sa postati link-uri ce contin programe de spionat ( Keylogger )
 4. Aici este locul unde poți raporta un bug găsit pe serverul nostru de SA-MP! Raportează problema cât mai detaliat cu lux de amănunte încât să ajuți staff-ul să găsească problema într-un mod cât mai eficient și rapid! Raportarea bugurilor are ca efect un gameplay cât mai plăcut pentru toată lumea. Poți face și tu parte din categoria oamenilor care ajută la asta printr-un post aici spunându-ne ce bug ai găsit pe server în ultimul timp!
 5. Pentru a putea gestiona sugestiile voastre, va rog sa deschideti un "TOPIC NOU" in aceasta sectiune. Aveti libera alegere de a posta o sugestie, fara un model, doar sa specificati pentru ce ar fi utile modificarile/adaugarile pe care le faceti.
 6. Regulament : Cererile pentru Avatar/Semnatura/Banner/Logo se fac printr-un Topic nou, folosind butonul "Start New Topic". Cand faceti o cerere, titlul trebuie sa fie urmatorul: "Cerere - Nume - Avatar/Semnatura/Banner/Logo". Puteti cere doar o lucrare intr-un topic. Pentru a face o cerere aveti nevoie de minim 15 Post-uri pe Forum. Daca nu raspunde nimeni la cerere timp de 2 zile, aceasta va primii Topic Closed. Model : Doresc (Avatar/Semnatura/Banner/Logo): Imagine (Obligatoriu): Text: Dimensiune: Alte Precizari?: ATENTIE : Daca nu respectati regulile de mai sus veti primii Topic Closed !
×
×
 • Create New...