Jump to content

waller

Developer RPG
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
1653111070_pizdosuntbeto.mp4
00:00/00:00
 • 1653111070_pizdosuntbeto.mp4

waller last won the day on March 1

waller had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About waller

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday August 14

Recent Profile Visitors

62 profile views
 1. Acum te poti urca intr-o masina personala a unui jucator daca ai admin. Nu mai poti da /n daca esti admin/helper. Acum la /spawncar nu mai trebuie sa pui culoare. Rezolvat un bug la /adminchat. Adaugata comanda /createbusiness. Rezolvat un bug la jobgoal. Adaugata comanda /editjobgoal. Adaugata comanda /setcontribution si /jobgoal daca esti pe telefon si vrei sa vezi informatii despre jobgoal. Acum in /vehicles iti apare cu rosu cand masina este despawnata. Rezolvat un bug la anti-cheat. Acum lider-ul unui clan are rank 7 in loc de 6. + alte mici modificare aduse server-ului.
 2. Adaugat un hq pentru staff prin care poti ajunge la el folosind comand /gotohqstaff. Cand te urci intr-un vehicul iti apare nivelul stage-ului. Acum daca server-ul atinge suma de 10/25 si 50 jucatori,cei online vor primii o suma random de bani, un crate, respect points cat si puncte premium. Adaugat un sistem de jobgoal.. Rezolvate unele bug-uri. + alte modificari minore.
 3. Rezolvat un bug la /adminchat. Rezolvat un bug la job-uri (nu puteai da H). Rezolvate unele bug-uri la anti-cheat. Rezolvate toate bug-urile raportate. + alte mici modificari minore.
 4. Rescris dialog-ul din /gps [important locations], deoarece se buguise la un moment dat. Adaugat gunshop pe textdraw. ( prezentare : Adaugat /buy din 24/7 pe textdraw. (poze : Rescris sistem-ul de skin-uri personale. (poze: Adaugata comanda /setguns. Adaugata comanda /quitgroup. Rescrisa comanda /order. + alte mici modificari minore.
 5. Rezolvat un bug la login. Rezolvat un bug la register. Acum cu troll nu mai pot da nici macar admini ci doar cu teleport si fly hack. Adaugat un sistem de crate. Acum in /admins nu iti mai apare de 2 ori numele. Rezolvat un bug la crates. + imbunatatit foarte mult anticheat-ul.
 6. Rezolvate toate bug-urile raportate. Rezolvat un bug la anti-troll cat si la anti-teleport. Acum nu mai ia masina foc si mori tu cand da cineva cu troll. Rescrisa comanda /closestcar. Adaugate toate comenzile pe care le-am scos din greseala. + alte modificari minore
 7. Rezolvat un bug la /gps. Rezolvat un bug la job-ul car jacker. Mutat /startquest. Adaugat un anti-troll. Adaugat un anti-teleport. Acum cand cineva iti da /setadmin pe 0 si ai flymode on, il va pune pe 0. Scoasa comanda /playergotojob. Acum nu mai poti da invite unui jucator fiind lider/co-lider daca acel jucator nu are aplicatia acceptata pe panel. Acum nu mai iei kick daca dai cu troll/fly/teleport etc daca ai admin. + alte modificari minore.
 8. Adaugate mai multe animale la quest, deoarece erau doar 2. Marite premiile la quest. Adaugata comanda /questinfo. Acum pentru a incepe quest-ul special ai nevoie de minim nivel 3. Adaugat un actor la spawn. Adaugat un textlabel la spawn unde este actorul respectiv. Adaugata comanda /bonus care consta in 1.000.000$, 10 emeralde, 100 rz-points si level 3. Adaugat un sistem de pet. Acum se poate da /startquest doar intr-o locatie. Adaugat unde dai /startquest in /gps la locatii importante.
 9. Imbunatatit anticheat-ul. Modificata economia. Acum la drop primesti intre 200k si 500k. Adaugat un textlabel unde dai /enterfactory pentru a stii jucatorii ce fac la job-ul 16. + Alte mici modificari minore.
 10. Rezolvat un bug la /exam. Adaugata comanda /closestcar. Adaugate comenzile /up si /down. Acum poti folosii comanda /stage doar la stage place. Adaugat stage place in /gps. Acum dupa ce termini de muncit la farm nu iti mai pune baloti pe masina personala. Adaugat un sistem de vama. Adaugat mapping la intrare in las venturas. + Alte modificari minore.
 11. Scos sistem-ul de crate-uri. Adaugat un nou sistem de crate-uri. Adaugate textlabel-uri la crate-uri cat si pickup-uri. Mutate crate-urile pe chilliad. Adaugate crate-urile pe /gps. Adaugat un sistem de quest. Adaugat un sistem de promo code-uri. Adaugat un sistem de derby arena. Rezolvate toate bug-urile la aceste sisteme. Adaugat un sistem de reward. Adaugat un sistem de stage. +Alte modificari minore.
 12. SERVER UPDATES Schimbat numele la server. Mutat job-ul farmer. Acum cand iei job-ul 16 iti apare ce comenzii sunt la el. Rezolvat un bug la job-ul trucker. Schimbat pickup-urile de la case. Acum cand iti iei cont vip nu iti mai da infernus vip. Acum daca ai vip account ai acces doar la /vr. Acum nu mai poti da /vr daca ai wanted. Acum cand muncesti la wook cuter iti da freeze. Rezolvat un bug la /gps. Schimbata pozitia de la /gotospawn. Adaugata o restrictie la /setadmin ( nu mai poti seta admin mai mare decat 6 si mai mic decat 0). + alte modificari minore.
Γ—
Γ—
 • Create New...